Mannas deserts ar saldējumu

Mannas deserts ar saldējumu Foto: Mannas deserts ar saldējumu

Sastāvdaļas

  • 250 g manas putraimu
  • 125 g nesālīta sviesta
  • 2 ēdamkarotes ciedru riekstu
  • 250 g cukura
  • 250 ml ūdens
  • 250 ml piena
  • saldējums

Pagatavošana

  1. Izkausē DELIMANO katlā sviestu, pievienojiet mannu un apcepiet to vidējā karstumā, nepārtraukti maisot.
  2. Pievienojiet riekstus, apmaisiet un neņemiet no plīts.
  3. Sajauciet sīrupa sastāvdaļas - cukuru, ūdeni, pienu.
  4. Lejiet mērces katliņā līdz tas sāk vārīties un lēnām ielejiet to katliņā, kur atrodas manna.
  5. Nepārtrauciet maisīšanu, izmantojot koka karoti.
  6. Pagatavotais maisījums būs putojošs.
  7. Uzlieciet katliņu uz plīts un maisiet maisījumu līdz tas sāk atdalīties no DELIMANO katliņa malām, maisījums iegūs mīklas konsistenci, tas neaizņems vairāk ka pāris minūtes.
  8. Noņemiet katlu no plīts, uzlieciet vāku un atstājiet to uz 5 minūtēm, tad noņemiet vāku un ļaujiet pagatavotajai masai atdzist.
  9. Kad masa ir atdzisusi, ielieciet traukā saldējumu un izklājiet to kārtā virs mannas maisījuma.

Recepte tapusi sadarbībā ar DELIMANO

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes