Maltās gaļas ragū

Maltās gaļas ragū Foto: Maltās gaļas ragū

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 200 g pākšu pupiņu
  • 1 paprika
  • 1 tomāts
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • 100 g maltas liellopu gaļas
  • 200 ml ūdens
  • 1 tējkarote sausā dārzeņu buljona
  • šķipsniņa maltas paprikas
  • šķipsniņa maltas rožu paprikas
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Sīpolu notīra un sagriež strēmelītēs, pupiņas 2 - 3 cm garos gabalos, paprikas mīkstumu un tomātu gabaliņos.
  2. Sīpolus apsautē eļļā, pieliek malto gaļu un dārzeņus.
  3. Uzlej ūdeni, garšai pieliek dārzeņu buljonu un papriku.
  4. Sautē apmēram 30 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas pieliek krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes