Majonēzē sacepta mencas fileja

Majonēzē sacepta mencas fileja Foto: Majonēzē sacepta mencas fileja

Sastāvdaļas

  • 600 g mencas filejas
  • cidoniju sula
  • sāls
  • 3 sīpoli
  • 100 g Holandes siera
  • 200 g majonēzes
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu zaļumu
  • sviests

Pagatavošana

  1. Mencas fileju sagriež šķēlēs, apslaka ar cidoniju sulu, apsāla.
  2. Sīpolus sagriež plānās ripiņās.
  3. Mencas fileju sakarsētā sviestā apcep, pārkaisa sīpolu ripas, pārlej majonēzi un cepeškrāsnī cep 15 minūtes.
  4. Pārkaisa ar sarīvētu sieru, turpina cept 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes