Lasis sīpolos

Lasis sīpolos Foto: Lasis sīpolos

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša
  • 2 sīpoli
  • 1-2 burkāni
  • sāls, pipari pēc garšas
  • augu eļļa
  • 1-2 ēdamkarotes majonēzes

Pagatavošana

  1. Lasi sagriež gabalos un marinē garšvielās, sālī un augu eļļā (katru gabalu apziež ar eļļu), 30 minūtes.
  2. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves un liek ietaukotā veidnē.
  3. Sīpolus sagriež pus-gredzenos un arī liek veidnē.
  4. Virsū sīpoliem liek laša gabalus.
  5. Katru zivs gabalu apziež ar majonēzi.
  6. Veidni pārklāj ar foliju.
  7. Veidni liek vidēji karstā krāsnī, cep 20 minūtes.
  8. Pasniedzot, uz katra laša gabala liek nedaudz sīpolus un burkānus.
  9. Zivi var pasniegt kopā ar rīsiem vai vienu pašu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes