Sastāvdaļas
- 200 g garneles
- svaigs ingvers
- 8 gab. šampinjoni
- 2 ēd.k. sarkanā karija pasta
- 1 l vistas buljons
- 1 paka Santa Maria Ramen nūdeles
- 1 iepakojums Santa Maria Kokosriekstu piens, oriģinālais
- 2 gab. laimi
- sāls
- Santa Maria Tellicherry melnie pipari
- kokosriekstu eļļa
- svaigs baziliks
- svaigs koriandrs
- čili
- melnās sezama sēklas
Pagatavošana
- Izvāra nūdeles un notecina caurdurī.
- Katliņā vai pannā uzkarsē eļļu un dažas minūtes apcep garneles.
- Pievieno katliņa saturam rīvētu ķiploku un ingveru, šampinjonus un visu apcep vēl dažas minūtes.
- Pievieno sarkanā karija pastu un uzsilda katliņā esošo masu vienas minūtes laikā.
- Ielej katliņā buljonu, uzvāra iegūto masu, pievieno kokosriekstu pienu un svaigi spiestu laima sulu.
- Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
- Saliek nūdeles dziļajos šķīvjos un ielej pagatavoto zupu.
- Pasniedz ar svaigu baziliku, koriandru, čili pipara ripiņām un sezama sēklām.
Recepte sagatavota sadarbībā ar blogeri Kristinu Pišniukaiti Šimkieni (Lietuva).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!