Krēmīgā zivju zupa

Krēmīgā zivju zupa Foto: Krēmīgā zivju zupa

Sastāvdaļas

  • 2 ēd. k. sviests
  • 1 smalki kapāts puravs
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns
  • 1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts pastinaks
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tējk. sāls
  • 2 ēd. k. Santa Maria Zivju garšviela ar citronu
  • 2 ēd. k. kviešu milti
  • 300 ml zivju buljona (1 buljona kubiņš + 300 ml ūdens)
  • 300 ml sauss baltvīns
  • 300 ml saldais krējums
  • 500 g gabaliņos sagriezta mencas vai laša fileja
  • 20 g svaigas, kapātas dilles

Pagatavošana

  1. Ielieciet pannā sviestu un apcepiet 2 minūtes puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
  2. Pievienojiet zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāriet aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.
  3. Pievienojiet zivi, uzvāriet un vāriet vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).
 
Padoms:
Tieši pirms pasniegšanas pievienojiet dilles un pasniedziet kopā ar maizi.

Recepti piedāvā Santa Maria Latvija garšvielas.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes