Krāsnī cepts lasis ar sieru

Krāsnī cepts lasis ar sieru Foto: Krāsnī cepts lasis ar sieru

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša filejas
  • 1 sīpols
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1/3 glāzes majonēzes
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • 1 ēdamkarote Dižonas sinepju
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/4 glāzes rīvēta cieta siera
  • 1/2 glāzes rīvēta Mocarellas siera

Pagatavošana

  1. Pārbauda vai zivs filejā nav asaku.
  2. Fileju liek veidnē, kas izklāta ar foliju, no abām pusēm ierīvē ar sāli un pipariem.
  3. Virsū laša filejai izkārto plānus sīpola gredzenus.
  4. Nelielā bļodā sakuļ majonēzi ar ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem un citronu sulu.
  5. Sakulto mērci uzklāj sīpolu gredzeniem un bagātīgi pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes, tad grilē 2-3 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes