Sastāvdaļas
- 500 - 600 g laša filejas ar ādu
- 1 brokolis
- 1 citrons
- ½ sarkanā sīpola
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- pipari pēc garšas
- sals pēc garšas
Pagatavošana
- Laša fileju sadala 4 daļās, ar ādu uz leju liek ieeļļotā cepešpannā, atstarpēs kārtojot brokoļu rozetes, virsū liek šķēlītēs sagrieztu sīpolu un ripās sagrieztu ½ citrona.
- No otras citrona puses izspiež sulu un pārslaka zivs gabaliem.
- Pārslaka nedaudz eļļas, pārkaisa piparus.
- Liek pannu krāsnī un 180°C temperatūrā cep 15 - 17 minūtes.
- Izņem no krāsns, pārlaista sojas mērci, liek atpakaļ krāsnī un cep vel 5 minūtes (līdz fileju ar dakšiņu var dalīt plēksnēs). Pēc vēlēšanās var pārkaisīt sāli.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!