Krāsnī cepta laša fileja ar brokoļiem

Krāsnī cepta laša fileja ar brokoļiem Foto: Krāsnī cepta laša fileja ar brokoļiem

Sastāvdaļas

  • 500 - 600 g laša filejas ar ādu
  • 1 brokolis
  • 1 citrons
  • ½ sarkanā sīpola
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • pipari pēc garšas
  • sals pēc garšas

Pagatavošana

  1. Laša fileju sadala 4 daļās, ar ādu uz leju liek ieeļļotā cepešpannā, atstarpēs kārtojot brokoļu rozetes, virsū liek šķēlītēs sagrieztu sīpolu un ripās sagrieztu ½ citrona.
  2. No otras citrona puses izspiež sulu un pārslaka zivs gabaliem.
  3. Pārslaka nedaudz eļļas, pārkaisa piparus.
  4. Liek pannu krāsnī un 180°C temperatūrā cep 15 - 17 minūtes.
  5. Izņem no krāsns, pārlaista sojas mērci, liek atpakaļ krāsnī un cep vel 5 minūtes (līdz fileju ar dakšiņu var dalīt plēksnēs). Pēc vēlēšanās var pārkaisīt sāli.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes