Sastāvdaļas
- cūkgaļa
- 1 tomāts
- šampinjoni
- svaigs čili pipars
- ķiploki
- siers
- piparu maisījums, sāls
- augu eļļa
- majonēze
Pagatavošana
- Cūkgaļu ierīvē ar sāli, uzber piparu maisījumu, ar nazi iegriež un iegriezumos liek salmiņos sagrieztus ķiplokus.
- Gaļu liek veidnē, kas izklāta ar foliju, kas ieziesta ar augu eļļu.
- Veidnē liek pāris veselu šampinjonu.
- Pārējos šampinjonus sarīvē.
- Sarīvē sieru.
- Sīki sakapā čili piparu.
- Sēnēm, sieram, čili piparam pievieno 1 ēdamkaroti majonēzes, kārtīgi samaisa.
- Maisījumu uzklāj cūkgaļai, liek 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī uz 30 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!