Ķiršu sacepums

Ķiršu sacepums Foto: Ķiršu sacepums

Sastāvdaļas

  • 3-4 glāzes ķiršu 
  • 3 olas 
  • 80 g+1 ēdamkarote cukura
  • 100 g miltu 
  • 200 g piena 
  • šķipsniņa sāls
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Ķiršiem izņem kauliņus, samaisa ar 1 ēdamkaroti cukura.
  2. Olas sakuļ ar atlikušo cukuru, pievieno sāli, pienu. 
  3. Turpinot kult pievieno miltus, kuļ tik ilgi, kamēr mīkla kļūst viendabīga.
  4. Veidni ietauko, izkārto ķiršus, pārlej mīklu. 
  5. Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes.
  6. Sacepumu pasniedzot, pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes