Sastāvdaļas
- 2 lieli kartupeļi
- 300 g šampinjonu
- 1 liels tomāts
- 1 vārīta vistas krūtiņa
- 300 g cieta siera
- 150 g saldā krējuma
- 1 ola
- sāls
- garšvielas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un kopā ar tomātu sagriež lielos salmiņos.
- Sēnes sagriež.
- Vistas krūtiņu sadala plānās šķiedrās.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Gatavo mērci - olu sakuļ ar saldo krējumu un garšvielām.
- Visus dārzeņus, sēnes, vistas gaļu un pusi rīvētā siera samaisa, pieber sāli pēc garšas, liek ietaukotā veidnē.
- Pārlej visu ar mērci, pārkaisa ar atlikušo sieru.
- Veidni pārklāj ar foliju un cep 180-200°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Pēc noteiktā laika, noņem foliju un turpina cept, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!