Kartupeļu sacepums ar šampinjoniem, tomātiem un vārītu vistas gaļu

Kartupeļu sacepums ar šampinjoniem, tomātiem un vārītu vistas gaļu Foto: Kartupeļu sacepums ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 2 lieli kartupeļi
  • 300 g šampinjonu
  • 1 liels tomāts
  • 1 vārīta vistas krūtiņa
  • 300 g cieta siera
  • 150 g saldā krējuma
  • 1 ola
  • sāls
  • garšvielas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo un kopā ar tomātu sagriež lielos salmiņos.
  2. Sēnes sagriež.
  3. Vistas krūtiņu sadala plānās šķiedrās. 
  4. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  5. Gatavo mērci - olu sakuļ ar saldo krējumu un garšvielām.
  6. Visus dārzeņus, sēnes, vistas gaļu un pusi rīvētā siera samaisa, pieber sāli pēc garšas, liek ietaukotā veidnē.
  7. Pārlej visu ar mērci, pārkaisa ar atlikušo sieru.
  8. Veidni pārklāj ar foliju un cep 180-200°C temperatūrā, 40 minūtes. 
  9. Pēc noteiktā laika, noņem foliju un turpina cept, kamēr parādās brūngana garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes