Kārtainie krāsainie salāti

Kārtainie krāsainie salāti Foto: Kārtainie krāsainie salāti

Sastāvdaļas

  • 3 cieti vārītas olas
  • 100 g konservētas kukurūzas, bez sulas
  • 150 g Ķīnas kāpostu
  • 70 g Holandes siera
  • 2 tomāti
  • 100 g vārīta šķiņķa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 150 g marinētu pipargurķīšu
  • 1 tējkarote pikanto sinepju
  • 100 g jogurta bez piedevām
  • sakapāti zaļumi pārkaisīšanai
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • malti melnie pipari
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas noloba un sagriež plānās ripiņās.
  2. Notīrītus Ķīnas kāpostus sagriež strēmelēs.
  3. Tomātus, sieru un pipargurķīšus sagriež šķēlītēs, šķiņķi - strēmelēs.
  4. Jogurtu, citrona sulu un sinepes sakuļ. Tad pievieno caur spiedi izspiestu ķiploku, sāli un piparus. Visu labi samaisa.
  5. Salātu sastāvdaļas kārtas liek dižā traukā, pārlej ar mērci un pārkaisa ar zaļumiem.

Ja vēlies, lai salāti būtu sulīgāki, mērcei pievieno nedaudz skābā krējuma un pēc pārliešanas ļauj salātiem 30 minūtes ievilkties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes