Gulašs ar papriku

Gulašs ar papriku Foto: Gulašs ar papriku

Sastāvdaļas

  • 500 g, nelielos gabaliņos sagrieztas liellopu gaļas
  • 3 paprikas, vēlams, dažādu krāsu
  • 2 sīpoli
  • 3-4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes maltas paprikas
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 200 ml sarkanvīna
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Sīpolus sagriež plānos pusgredzenos.
  2. Paprikas sagriež plānos salmiņos.
  3. Olīveļļu sakarsē pannā, cep gaļu no visām pusēm, pieber sāli, piparus.
  4. Pievieno sīpolus un paprikas, mazliet apcep.
  5. Pievieno malto papriku, tomātu pastu, pielej sarkanvīnu un 100 ml ūdens, pieber sāli. 
  6. Pannai uzliek vāku, sautē uz lēnas uguns - 1 stundu,- 1 stundu 15 minūtes. 
  7. Nobeigumā pievieno skābo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes