Griķi ar malto gaļu

Griķi ar malto gaļu Foto: Griķi ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 150 g griķu
  • 250-300 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 burkāns
  • 2-3 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Griķus apgrauzdē ietaukotā pannā.
  2. Apcep sakapātu sīpolu, malto gaļu un rupji sarīvētu burkānu - kamēr kļūst zeltaini.
  3. Pievieno tomātu pastu, samaisa.
  4. Gaļai un dārzeņiem pievieno griķus, uzlej verdošu ūdeni tā, lai griķi būtu mazliet pārklāti ar ūdeni. 
  5. Pieber sāli, sautē uz lēnas uguns, uzliekot vāku.
  6. Gataviem griķiem pievieno sakapātus ķiplokus, samaisa, ja vēlas, pievieno maltus piparus un lauru lapas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes