Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas maltā gaļas
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes mannas
- 1 zaļš, saldskābs ābols
- 2 ēdamkarotes dabīga jogurta
- 100 g netrekna siera
- 2 tējkarotes graudu sinepju
- sāls, pipari – pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas malto gaļu sajauc ar rīvētu ābolu un sīki sakapātu sīpolu.
- Pievieno mannu, sāli, piparus. Atstāj mannas piebriešanai uz 2 stundām.
- Sajauc jogurtu ar sinepēm un garšvielām. Sarīvē sieru.
- Malto gaļu kārtīgi izmaisa, pilda kēksu formiņās. Cep 200° aptuveni 20 minūtes.
- Pārlej ar jogurta mērci un pārkaisa ar rīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī vēl uz 15 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!