Gardi vistas mafini

Gardi vistas mafini Foto: Gardi vistas mafini

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas maltā gaļas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes mannas
  • 1 zaļš, saldskābs ābols
  • 2 ēdamkarotes dabīga jogurta
  • 100 g netrekna siera
  • 2 tējkarotes graudu sinepju
  • sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas malto gaļu sajauc ar rīvētu ābolu un sīki sakapātu sīpolu.
  2. Pievieno mannu, sāli, piparus. Atstāj mannas piebriešanai uz 2 stundām.
  3. Sajauc jogurtu ar sinepēm un garšvielām. Sarīvē sieru.
  4. Malto gaļu kārtīgi izmaisa, pilda kēksu formiņās. Cep 200° aptuveni 20 minūtes.
  5. Pārlej ar jogurta mērci un pārkaisa ar rīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī vēl uz 15 minūtēm.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes