Gailenes krējumā

Gailenes krējumā Foto: Gailenes krējumā

Sastāvdaļas

  • 150 - 200 g svaigu gaileņu
  • 15 g sīpolu
  • 10 g sviesta
  • 3 g g kviešu miltu
  • 75 g saldā vai skābā krējuma
  • sāls
  • pipari
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Gailenes noskalo vairākos ūdeņos, notecina un sagriež salmiņos vai sakapā.
  2. Sīki sasmalcinātus sīpolus sviestā apcep, pievieno gailenes un cep, līdz radusies sula iztvaiko.
  3. Tad uzkaisa miltus, izkarsē, pielej krējumu, pieliek sāli, piparus un sautē 10 minūtes.
  4. Gailenes krējumā pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem, pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes