Fiksie belaši

Fiksie belaši Foto: Fiksie belaši

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 2 glāzes kefīra
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes cukura
  • milti
 
Pildījumam: 
  • maltā gaļa
  • sīpols
  • ķiploki
  • sāls, pipari
  • zaļumi, loki

Pagatavošana

  1. Kefīru uzsilda, lai tas būtu silts, pievieno sodu, samaisa, pievieno sāli, cukuru, vēlreiz samaisa - atstāj uz 1 minūti.
  2. Pakāpeniski pievieno miltus, pastāvīgi maisa, mīklai jābūt vidēji biezai.
  3. Gatavā mīklā liek maltās gaļas maisījumu, kārtīgi samaisa un cep belašus sakarsētā augu eļļā(eļļas līmenis 0,5-1 cm).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes