Fiksā šokolādes torte

Fiksā šokolādes torte Foto: Fiksā šokolādes torte

Sastāvdaļas

  • 1,5 glāze miltu
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote etiķa
  • 1 tējkarote vanilīna
  • 5 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Veidni ietauko ar eļļu.
  3. Samaisa visas sausās sastāvdaļas.
  4. Citā bļodā samaisa etiķi, vanilīnu, augu eļļu - pievieno sausajam maisījumam.
  5. Masai pielej ūdeni un sakuļ viendabīgā konsistencē. 
  6. Masu lej veidnē, cep 35 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu.
  7. Kad biskvīts ir atdzisis, pārlej ar glazūru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes