Sastāvdaļas
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 2 sarkanās paprikas
- 1 zaļā paprika
- 2 ķiploka daiviņas
- 3 cukini vai kabači
- 100 g tomātu
- kaudzīte sīki sakapātu zaļumu
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Lielā katlā uzkarsē olīveļļu.
- Paprikas sagriež gabaliņos un sautē katlā 20 minūtes.
- Pievieno sakapātas ķiploka daiviņas un sagrieztus cukini vai kabačus.
- Sautē dažas minūtes, pievieno sagrieztus tomātus.
- Palielina uguni un sautē, kamēr iztvaiko liekais šķidrums un dārzeņi kļūst mīksti.
- Pieber sāli, piparus, zaļumus.
- Visu samaisa, noņem no uguns un patur 10-15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!