Cidoniju-ābolu ievārījums

Cidoniju-ābolu ievārījums Foto: Cidoniju-ābolu ievārījums

Sastāvdaļas

  • cidonijas
  • cukurs
  • ievārījuma cukurs
  • āboli
  • kanēļa standziņas
  • krustnagliņas

Pagatavošana

  1. Cidonijas sagriež, izgriež balto, cieto vidu.
  2. Augļu masa ap 500 g.
  3. Uzber 200 g cukura, samaisa, atstāj nostāvēties uz nakti.
  4. Nomizo un sagriež ābolus. Aptuveni 2,5 kg augļu masas.
  5. Pieber cidonijām.
  6. Pievieno 1,5 kg ievārījuma cukura, kanēļa standziņas un dažas krustnagliņas.
  7. Vāra 25 minūtes un noputo.
  8. Karstu salēj burkās un vāko ciet.

Recepti piedāvā: Iveta Rutkovska

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes