CEPTA LIESA BERBERU GARŠVIELĀS

CEPTA LIESA BERBERU GARŠVIELĀS Foto: CEPTA LIESA BERBERU GARŠVIELĀS

Ja lopiņš ir atdevis savu dzīvību mūsu maltītēm, tad jāizmanto ir visas viņa daļas. Subprodukti ir nenovētēts proteīna avots.

Šis dūs ēdiens subproduktu cienītājiem.

CEPTA LIESA BERBERU GARŠVIELĀS!

  1. Vajadzēs: liesa (man bija cūkas), sāls, berberu garšvielu maisījums, bet derēs arī pat vegeta, eļļa bez smaržas un garšas.
  2. Attīrām liesu no taukiem. Veicam krusteniskus iegriezumus un ar gaļas āmurīti izdauzām. Aplejam nedaudz ar eļļu un pievienojam
  3. garšvielas. Iemarinējam uz pāris studām. Liekam uz karstas pannas un cepam līdz gatavībai.
  4. Pasniedzam kā uzkodu vai ar piedevām kā pamatēdienu.

Labu apetīti!

Receptes un foto autore: Inita Briedina

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes