Ja lopiņš ir atdevis savu dzīvību mūsu maltītēm, tad jāizmanto ir visas viņa daļas. Subprodukti ir nenovētēts proteīna avots.
Šis dūs ēdiens subproduktu cienītājiem.
CEPTA LIESA BERBERU GARŠVIELĀS!
- Vajadzēs: liesa (man bija cūkas), sāls, berberu garšvielu maisījums, bet derēs arī pat vegeta, eļļa bez smaržas un garšas.
- Attīrām liesu no taukiem. Veicam krusteniskus iegriezumus un ar gaļas āmurīti izdauzām. Aplejam nedaudz ar eļļu un pievienojam
- garšvielas. Iemarinējam uz pāris studām. Liekam uz karstas pannas un cepam līdz gatavībai.
- Pasniedzam kā uzkodu vai ar piedevām kā pamatēdienu.
Labu apetīti!
Receptes un foto autore: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem, sev tuviem cilvekiem.
Paldies!