Cāļa zupa ar kāļiem

Cāļa zupa ar kāļiem Foto: Viktorija Puķe, www.fotofabrika.lv

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums PF "Ķekava" gardo cāļa pusspārnu
  • 2 kāļi
  • 3–4 burkāni
  • 400 g sasmalcinātu konservētu vai svaigu tomātu
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • zaļumi
  • olīveļļa
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Dārzeņus nomizo, burkānus un kāļus sagriež palielos gabalos, sīpolus griež ripās, ķiplokus smaki sakapā. 
  2. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep burkānus, sīpolus un ķiplokus. Pievieno cāļa pusspārnus un apcept arī tos. 
  3. Liek klāt kāļus, sasmalcinātus tomātus un pāris minūtes visu sautē, pielej ūdeni un vāra līdz dārzeņi ir mīksti. 
  4. Gatavai zupai pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. 
  5. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Recepte no grāmatas „Cāļa gaļas ēdieni”, izdevniecība whitebook.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes