Biezpiena mafini ar kabaci

Biezpiena mafini ar kabaci Foto: Biezpiena mafini ar kabaci

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • 1 neliels kabacis
  • 3 olas
  • 100 g sviesta
  • 200-250 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • mazliet diļļu
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Sakuļ biezpienu ar olām.
  3. Sviestu izkausē un noliek, lai atdziest.
  4. Citā bļodā izsijā miltus un samaisa ar cepamo pulveri.
  5. Kabaci sarīvē uz rupjās rīves.
  6. Dilles sakapā.
  7. Kabacim izžmiedz lieko sulu, samaisa ar dillēm un pievieno biezpiena masai.
  8. Pievieno sviestu, sāli, piparus, samaisa.
  9. Pievieno miltus, samīca mīklu.
  10. Iepilda mīklu pa 2/3 ietaukotās kēksu veidnītēs, cep 35-40 minūtes.
  11. Cepšanās laikā krāsns durtiņas nedrīkst atvērt, jo citādi mīkla saplaks!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes