Sastāvdaļas
- 250 gr biezpiena
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes iebiezināta kondensēta piena
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 200 gr miltu
- šķipsniņa sāls
- eļļa cepšanai
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Biezpienu saspiežam kopā ar iebiezināto pienu.
- Tad pievienojam olas, sāli un atkal sajaucam.
- Tad kārtīgi izsijājam miltus ar cepamo pulveri un atkal kārtīgi samīca.
- Mitrām rokām veidojam bumbiņas un liekam uzkarsētā eļļā.
- Apmaisot peldinām eļļā, līdz skaistam brūnumam.
- Kad bumbiņas gatavas, liekam uz papīra dvieļa lai iesūc eļļu,
- Pārkaisām ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!