Banānu - šokolādes kēkss

Banānu - šokolādes kēkss Foto: Banānu - šokolādes kēkss

Sastāvdaļas

  • 2 banāni
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote zemesriekstu sviesta
  • 3 ēdamkarotes Agaves sīrupa
  • vaniļa
  • 4 ēdamkarotes Smalkais muslis
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ēdamkarote kakao
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsna sāls
  • šokolādes gabaliņi

Pagatavošana

  1. Banānus liek lielā bļodā un ar dakšu kārtīgi saspaida viendabīgā masā.
  2. Banāniem pievieno olas, vaniļu, zemesriekstu sviestu un agaves sīrupu. Visu kārtīgi samaisa.
  3. Tad pievieno sausās sastāvdaļas – Smalko musli, miltus, cepamo pulveri un sāli. Visu samaisa.
  4. Pievieno sauju šokolādes gabaliņus un iemaisa masā.
  5. Kēksa cepamtrauku iesmērē ar taukvielu un tajā lej kēksa mīklu. Pāri pārber šokolādes gabaliņus.
  6. Pāri pārliek foliju un cep 200°C 40 min. Tad bez folija vēl 5 min līdz ir brūns.
  7. Kad gatavs – noliek “atpūsties” un griež, kad atdzisis.

Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes