Sastāvdaļas
- 2 banāni
- 2 olas
- 1 ēdamkarote zemesriekstu sviesta
- 3 ēdamkarotes Agaves sīrupa
- vaniļa
- 4 ēdamkarotes Smalkais muslis
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 ēdamkarote kakao
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- šķipsna sāls
- šokolādes gabaliņi
Pagatavošana
- Banānus liek lielā bļodā un ar dakšu kārtīgi saspaida viendabīgā masā.
- Banāniem pievieno olas, vaniļu, zemesriekstu sviestu un agaves sīrupu. Visu kārtīgi samaisa.
- Tad pievieno sausās sastāvdaļas – Smalko musli, miltus, cepamo pulveri un sāli. Visu samaisa.
- Pievieno sauju šokolādes gabaliņus un iemaisa masā.
- Kēksa cepamtrauku iesmērē ar taukvielu un tajā lej kēksa mīklu. Pāri pārber šokolādes gabaliņus.
- Pāri pārliek foliju un cep 200°C 40 min. Tad bez folija vēl 5 min līdz ir brūns.
- Kad gatavs – noliek “atpūsties” un griež, kad atdzisis.
Recepte un foto: SMALKAIS MUSLIS
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!