Sastāvdaļas
Pankūkām:
- 2 banāni
- 4 olas
- 1/2 glāzes auzu pārslu
- mazliet malta kanēļa
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Ķiršu mērcei:
- 280-300 g ķiršu bez kauliņiem
- 1/2 glāzes ūdens
- 1/2 citrona miziņas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 2 tējkarotes kartupeļu cietes
Pagatavošana
- Nelielā katlā samaisa visas mērces sastāvdaļas, uzliek vāku, vāra uz vidējas uguns, 5-10 minūtes, ik pa brīdim apmaisa.
- Ja, kartupeļu cietes dēļ, mērce pārāk ātri sabiezē, pievieno vēl ūdeni.
- Pankūku sastāvdaļas sablenderē - kuļ 1 minūti.
- Cep pannā pankūkas, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.
- Pasniedz ar banānu gabaliņiem un ķiršu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!