Avokado ar apceptu bekonu un medu

Avokado ar apceptu bekonu un medu Foto: Avokado ar apceptu bekonu un medu

Sastāvdaļas

  • 120 g kūpināta bekona
  • 2 lieli avokado
  • 1 šalotes sīpols
  • 1-2 tējkarotes medus
  • 1 ēd.karote olīveļļas
  • 2 ēd.karotes vīna etiķa vai citrona sulas
  • 1 ēd.karote ūdens
  • 2 ēd.karote sagrieztu pētersīļu
  • melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Apcept bekonu līdz tas kļūst kraukšķīgs, izlikt uz papīra dvieļa.
  2. Atdzisušu sagriezt mazos gabaliņos.
  3. Sajaukt etiķi ar ūdeni, medu un olīveļļu, saputot ar putojamo slotiņu.
  4. Sīki sagriezt sīpolu, pielikt pie etiķa maisījuma.
  5. Avokado sagriezt daiviņās.
  6. Kārtot uz šķīvja, pārliet ar mērci, pārkaisīt ar bekonu, pētersīļiem.
  7. Pārkaisīt ar pipariem un sāli pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes