Auzu pārslu cepumu recepte

Auzu pārslu cepumu recepte Foto: Auzu pārslu cepumu recepte

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pilngraudu pārslu
  • 100 g ātri vārāmo auzu pārslu
  • 200 g sviesta
  • 8 ēdamkarotes cukura
  • 8 ēdamkarotes miltu
  • 3 olas
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • žāvētas dzērvenes, ananāsu sukādes, rozīnes
  • vaniļas cukurs, vai pāksts

Pagatavošana

  1. Auzu pārslas apcep pannā ar 1/3 sviesta un 3 ēd. k. eļļas.
  2. Istabas t sviestu kombainā sakuļ ar cukuru, olām, miltiem, vaniļu un cepamo pulveri.
  3. Pievieno auzu pārslas un beigās žāvētos augļus.
  4. Liek uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru, cepumu masas piciņas. Cep 180°C 20 minūtes!

Receptes un foto autore: Iveta Rutkovska

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes