Sastāvdaļas
- 200 g auzu pilngraudu pārslu
- 100 g ātri vārāmo auzu pārslu
- 200 g sviesta
- 8 ēdamkarotes cukura
- 8 ēdamkarotes miltu
- 3 olas
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 3 ēdamkarotes eļļas
- žāvētas dzērvenes, ananāsu sukādes, rozīnes
- vaniļas cukurs, vai pāksts
Pagatavošana
- Auzu pārslas apcep pannā ar 1/3 sviesta un 3 ēd. k. eļļas.
- Istabas t sviestu kombainā sakuļ ar cukuru, olām, miltiem, vaniļu un cepamo pulveri.
- Pievieno auzu pārslas un beigās žāvētos augļus.
- Liek uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru, cepumu masas piciņas. Cep 180°C 20 minūtes!
Receptes un foto autore: Iveta Rutkovska