Sastāvdaļas
- 1,5 l kefīra
- 150 g skābeņu
- 1,5 tējkarotes sinepju
- 1,5 tējkarotes mārrutku
- šķipsniņa sāls
- 0.5 tējkarotes maltu melno piparu
- 1 ēdamkarote olīveļļās
- 1 ēdamkarote medus
- 200 g redīsu
- 2 vidēja lieluma gurķi
- 30 g g diļļu
- 30 g loku
- zaļumi rotāšanai
Pagatavošana
- Bļodā lej kefīru, pievieno sinepes, mārrutkus, piparus, sāli, medu un olīveļļu.
- Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī, lai savelkas.
- Redīsus sagriež plānās ripiņās.
- Gurķus rupji sarīvē.
- Lokus un dilles sakapā, samaisa kopā ar gurķiem un redīsiem, pievieno kefīram.
- Skābenes rupji sagriež un pievieno zupai.
- Zupu uz vairākām stundām liek ledusskapī lai savelkas.
- Pirms pasniegšanas, zupu pārkaisa ar maltiem pipariem un rota ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!