Aukstā skābeņu zupa ar kefīru

Aukstā skābeņu zupa ar kefīru Foto: Aukstā skābeņu zupa ar kefīru

Sastāvdaļas

  • 1,5 l kefīra
  • 150 g skābeņu
  • 1,5 tējkarotes sinepju
  • 1,5 tējkarotes mārrutku
  • šķipsniņa sāls
  • 0.5 tējkarotes maltu melno piparu
  • 1 ēdamkarote olīveļļās
  • 1 ēdamkarote medus
  • 200 g redīsu
  • 2 vidēja lieluma gurķi
  • 30 g g diļļu
  • 30 g loku
  • zaļumi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Bļodā lej kefīru, pievieno sinepes, mārrutkus, piparus, sāli, medu un olīveļļu.
  2. Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī, lai savelkas.
  3. Redīsus sagriež plānās ripiņās.
  4. Gurķus rupji sarīvē.
  5. Lokus un dilles sakapā, samaisa kopā ar gurķiem un redīsiem, pievieno kefīram.
  6. Skābenes rupji sagriež un pievieno zupai.
  7. Zupu uz vairākām stundām liek ledusskapī lai savelkas.
  8. Pirms pasniegšanas, zupu pārkaisa ar maltiem pipariem un rota ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes