Augļu un ogu kompots ar vārīto krēmu

Augļu un ogu kompots ar vārīto krēmu Foto: Augļu un ogu kompots ar vārīto krēmu

Sastāvdaļas

  • 2 tējkarotes vanilīn cukura
  • 2 ar kaudzi ēdamkarotes miltu
  • 200 g 35% saldā krējuma
  • augļu un ogu kompots pēc patikas
  • 100 g cukura
  • 1 glāze piena
  • 2 olas

Pagatavošana

  1. Katliņā uzkarsē pienu.
  2. Olas sakuļ ar cukuru un vanilīn cukuru, iemaisa miltus, labi sakuļ, lai nebūtu kunkuļu.
  3. Maisījumā ielej daļu uzkarsētā piena, samaisa, lej atpakaļ katliņā un, nepārtraukti maisot, uz mazas uguns karsē, līdz masa sabiezē.
  4. Apmaisot to atdzesē. Ja krēms tomēr ir kunkuļains, to sablendē vai izberž caur sietu.
  5. Saputo saldo krējumu un iemaisa krēmā.
  6. Liek deserta trauciņos virs kompota.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes