Sastāvdaļas
- 2 tējkarotes vanilīn cukura
- 2 ar kaudzi ēdamkarotes miltu
- 200 g 35% saldā krējuma
- augļu un ogu kompots pēc patikas
- 100 g cukura
- 1 glāze piena
- 2 olas
Pagatavošana
- Katliņā uzkarsē pienu.
- Olas sakuļ ar cukuru un vanilīn cukuru, iemaisa miltus, labi sakuļ, lai nebūtu kunkuļu.
- Maisījumā ielej daļu uzkarsētā piena, samaisa, lej atpakaļ katliņā un, nepārtraukti maisot, uz mazas uguns karsē, līdz masa sabiezē.
- Apmaisot to atdzesē. Ja krēms tomēr ir kunkuļains, to sablendē vai izberž caur sietu.
- Saputo saldo krējumu un iemaisa krēmā.
- Liek deserta trauciņos virs kompota.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!