Sastāvdaļas
- 2 lielas vistu kājiņas
- 2 kausētie siera sieriņi
- 4 kartupeļi
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 50 g baltmaizes grauzdiņu
- 50 ml augu eļļas
- sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Katlā lej 2,5 l ūdens, liek iekšā vistu kājas, izvāra buljonu.
- Izvārītas vistu kājas izņem, gaļu sīki sagriež.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, liek vistas buljonā un vāra gatavus.
- Sīpolu sakapā, burkānu rupji sarīvē, kopā cep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaini.
- Kausētos sieriņus sagriež nelielos gabaliņos.
- Buljonā liek sagrieztos kausētos sieriņus, gaļu, ceptos sīpolus un burkānus, pievieno garšvielas.
- Visu vāra, kamēr kausētie sieriņi ir pilnībā izkusuši.
- Zupu pasniedz ar zaļumiem un grauzdiņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!