Sastāvdaļas
- 250 - 300 g kūpinātas gaļas
- 4 sālīti gurķi
- 2 sīpoli
- 2 burkāni
- 4 kartupeļi
- 200 g tomātu pastas
- 2 lauru lapas
- melnie graudu pipari
- olīveļļa cepšanai
- olīvas
- citrons
- krējums
- ķiploks
Pagatavošana
- Sīpolus smalki sagriež, sālītos gurķus un burkānus sarīvē uz rīves.
- Gaļu un kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos.
- Sīpolus, burkānus un sālītos gurķus uz pannas uzkarsētā olīveļļā viegli apcep.
- Pievieno tomātu pastu un visu kopā uz nelielas uguns 10 minūtes sautē.
- Pēc tam - katlā ar verdošu ūdeni iekšā!
- Pievieno lauru lapas, piparus, sagrieztus kartupeļus, gaļu, ķiploka daiviņas.
- Visu vāra 25 - 30 minūtes.
- Salej šķīvjos , pievieno citrona šķēlīti, olīvas un krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!