Ātrā ābolu rulete

Ātrā ābolu rulete Foto: Ātrā ābolu rulete

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 130 g miltu
  • 130 g cukura + 2 ēdamkarotes aizpildīšanai
  • 600 g āboli
  • 1 tējkarote kanēlis
  • pūdercukurs dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Ābolus notīra, izgriež serdes. Tad sablenderē, pievienojot kanēli un cukuru (ja āboli ir saldi, tad cukurs var nebūt nepieciešams).
  2. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas (aptuveni 4 - 5 minūtes) un pievieno cukuru.
  3. Tad pievieno izsijātus miltus un rūpīgi ar lāpstiņu samaisa.
  4. Cepešpannā ieklāj cepamo papīru un nedaudz ietauko to.
  5. Ieklāj iepriekš pagatavoto ābolu biezeni cepešpannā, atstājot 2 - 3 cm no malām.
  6. Pārklāj biezeni ar mīklu un izlīdzina to.
  7. Liek cepties 180°C temperatūrā aptuveni 15 - 20 minūtes.
  8. Kad kūka gatava, nedaudz atdzesē to, apgāž to uz tīra virtuves dvieļa un noņem prātīgi cepamo papīru.
  9. Ļauj kūkai atdzist pilnībā un tad sarullē to.
  10. Pasniedz pārkaisītu ar pūdercukuru pie gardas tējas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes