Ar āboliem pildīts zoss cepetis

Ar āboliem pildīts zoss cepetis Foto: Ar āboliem pildīts zoss cepetis

Sastāvdaļas

  • 2 - 2,5 kg smaga zoss
  • 8 - 10 saldskābi āboli
  • sāls pēc garšas
  • ūdens pēc vajadzības

Pagatavošana

  1. Cepšanai sagatavotu zosi ierīvē ar sāli un piepilda ar veseliem vai uz pusēm pārgrieztiem, nomazgātiem āboliem.
  2. Ja visus ābolus nevar iepildīt vai vēlas vairāk izcept tad pārējos cep uz pannas blakus cepetim.
  3. Piepildītu zosi aizšuj un cep karstā krāsnī.
  4. Zosi var piepildīt ar sautētiem skābētiem kāpostiem. Kopā ar cepeti uz pannas var cept arī kartupeļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes