Sastāvdaļas
- 2 tējkarotes tauku
- 1 glāze cukura
- 1 ola
- 250 g miltu
- 2 nepilnas tējkarotes cepamā pulvera
- 1/2 tējkarotes sarīvēta muskatrieksta
- 1/2 glāzes piena
- 1 tējkarote kanēļa
Pagatavošana
- Taukus samaisa ar pusi norādītā cukura daudzuma, iecilā olu, pieber miltus, sāli, cepamo pulveri un muskatriekstu.
- Pakāpeniski pielej pienu, iejauc mīklu.
- Mīca tik ilgi, līdz mīkla vairs nelīp pie dēļa, pēc tam izveltnē mīklas kārtu pirksta biezumā.
- No mīklas ar tasīti izspiež lielu apļus un apļa vidū ar glāzi izspiež caurumus.
- Cep stipri sakarsētos taukos.
- Gatavās pankūkas uzliek uz pergamenta papīra un virsū uzkaisa atlikušo cukuru, kas sajaukts ar kanēli.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!