Zoss ragū ar dārzeņiem

Zoss ragū ar dārzeņiem Foto: Zoss ragū ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg zoss gaļas
  • 1 burkāns
  • 2 pētersīļi
  • 400 g zaļo zirnīšu
  • 250 g pupiņu pākšu
  • 2 sīpoli
  • 200 g sēņu
  • 1 ēdamkarote eļļās
  • sāls
  • majorāns

Pagatavošana

  1. Gaļu eļļā apcep, liek katlā, pieliek šķēlītes sagrieztus burkānus un pētersīļus un sagrieztas pupiņu pākstis, pielej mazliet ūdens.
  2. Kad gaļa un dārzeņi pusgatavi, pieber zirnīšus, garšvielas un šķēlītēs sagrieztus sīpolu.
  3. Gatavam sautējumam pieliek sagrieztas sēnes un vēl sautē 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes