Sastāvdaļas
- 300 g maskarpones
- 2 olu dzeltenumi
- 100 g cukura
- 1 ēdamkarote sausā Marsala vīna
- 125 g sadrupinātas tumšās šokolādes
- 2 ēdamkarotes piena
- 4 mazi olbaltumu cepumi
Pagatavošana
- Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, līdz masa kļūst bāla un krēmīga.
- Uzmanīgi iemaisa sieru un vīnu.
- Uz lēnas uguns pienā izkausē šokolādi, atdzesē un pievieno pusi siera maisījuma.
- Trauciņos iedrupina olbaltuma cepumus un iepilda siera un šokolādes maisījumu. Ja vēlas panākt marmora efektu, abus samaisa.
- Pirms pasniegšanas atdzesē vismaz 2 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!