Zivs fileja saldā krējuma mērcē

Zivs fileja saldā krējuma mērcē Foto: Zivs fileja saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejas
  • 3 sīpoli
  • 2 tomāti
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 2 olas
  • 3 ēdamkarotes saldā krējuma
  • 1/2 glāzes piena
  • 100 g siera
  • sāls, pipari
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež nelielos gabalos, apsāla, sapiparo, liek ietaukotā veidnē.
  2. Virsū zivs filejai izkārto sīpolu gredzenus un tomātu šķēlītes.
  3. Saldo krējumu samaisa ar pienu, olām, sāli, pipariem, sakapātiem ķiplokiem un zaļumiem.
  4. Saldā krējuma maisījumu pārlej zivs filejas gabaliem, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  5. Cep 220°C temperatūrā, 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes