Zirņu zupa

Zirņu zupa Foto: Zirņu zupa

Sastāvdaļas

  • 300 g žāvētu cūkas stilbiņu
  • 2 1/2 l ūdens
  • 200 g zirņu
  • 1 burkāns
  • 1 puravs
  • 1 pētersīlis
  • 4 kartupeļi vai 50 g miežu grūbu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Žāvētu cūkas gaļu sagriež mazos gabaliņos, burkānu, puravu un pētersīli sasmalcina, kopā ar gaļu nedaudz apcep, pārlej ar verdošu ūdeni un uzvāra.
  2. Pievieno izmērcētus zirņus un grūbas, vāra, līdz tie mīksti, tad pieber sāli.
  3. Ja grūbu vietā ņem kartupeļus, tad tos sagriež kubiņos un pievieno zupai, kad zirņi pusmīksti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes