Vistas maltās gaļas nagetsi ar mocarellas sieru

Vistas maltās gaļas nagetsi ar mocarellas sieru Foto: Vistas maltās gaļas nagetsi ar mocarellas sieru

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas maltā gaļa
  • 240 g mocarella siers
  • 4 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 100 g rīvmaizes
  • 50 g cietais rīvētais siers
  • sāls, pipari un citas garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Pie maltās gaļas pievieno 1 olu, sāli, piparus un citas garšvielas pēc garšas. Labi masu izmīca.
  2. Mocarellas sieru sagriež nelielos, garenos gabaliņos.
  3. Pie rīvmaizes pievieno cieto sieru un apvieno.
  4. Atlikušās 3 olas sakuļ kopā ar šķipsniņu sāls.
  5. Miltus ieber kādā traukā, kur viegli būs apviļāt nagetsus.
  6. Saslapina rokas, ņem mazu pikucīti maltās gaļas un plaukstā saplacina. Liek virsū mocarella sieru un kārtīgi ietin to maltās gaļas masā. Liek uz paplātes.
  7. Pēc tam apviļā sākumā miltos, iemērc olā, tad rīvmaizes un siera panējumā. Ja vēlas kraukšķīgāku panējumu, tad vēlreiz iemērc olā un atkal apviļā rīvmaizes un siera panējumā. Lai vieglāk būtu apviļāt, pirms tam, izveidotos nagetsus ieliek saldētavā uz kādām 15-20 min sastingt.
  8. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā apmēram 20 minūtes.

Receptes un foto autore: Aina Pitrāne

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes