Vistas gaļa ar tomātiem un sieru

Vistas gaļa ar tomātiem un sieru Foto: Vistas gaļa ar tomātiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • tomāti
  • vidēja lieluma sīpols
  • 100 g liesa siera
  • Vidusjūras garšvielas

Pagatavošana

  1. Vistas filejas sagriež garenos gabalos, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Gaļu liek veidnē - ietaukot nevajag.
  3. Sīpolu sagriež pusgredzenos.
  4. Sīpola pusgredzenus izkārto uz gaļas.
  5. Tomātus sagriež šķēlītēs un izkārto uz gaļas un sīpoliem, pārkaisa ar Vidusjūras garšvielām.
  6. Veidni liek krāsnī, 180-200°C temperatūrā, cep, kamēr gandrīz gatavs.
  7. Sarīvē sieru.
  8. Kad vistas gaļa kļuvusi bāla, izņem veidni, pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept 2 minūtes.
  9. Gaļu pasniedz ar piedevām pēc izvēles, vai salātiem, ja vēlas, var pasniegt tāpat.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes