Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 120 g vājpiena biezpiena
- 50 g siera
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- dilles
- pētersīļi
- malta paprika
- kurkuma
- sāls
Pagatavošana
- Ķiplokus un zaļumus sakapā, samaisa ar biezpienu un smalki sarīvētu sieru, majonēzi, maltu papriku, kurkumu.
- Vistas fileju sadala divās daļās, izdauza ar gaļas āmuriņu, apsāla no abām pusēm.
- Uz vistas filejas gabaliem liek biezpiena pildījumu, satin ruletēs, nostiprina tās ar pārtikas diegu vai zobu bakstāmajiem kociņiem.
- Ruletes liek sakarsētā pannā, apcep saulespuķu eļļā, no visām pusēm, uz lielas uguns, kamēr rodas zeltaina garoziņa.
- Tad ruletes liek ietaukotā veidnē, cep 220°C temperatūrā, 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!