Vistas filejas ruletes ar biezpienu

Vistas filejas ruletes ar biezpienu Foto: Vistas filejas ruletes ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 120 g vājpiena biezpiena
  • 50 g siera
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • dilles
  • pētersīļi
  • malta paprika
  • kurkuma
  • sāls

Pagatavošana

  1. Ķiplokus un zaļumus sakapā, samaisa ar biezpienu un smalki sarīvētu sieru, majonēzi, maltu papriku, kurkumu.
  2. Vistas fileju sadala divās daļās, izdauza ar gaļas āmuriņu, apsāla no abām pusēm.
  3. Uz vistas filejas gabaliem liek biezpiena pildījumu, satin ruletēs, nostiprina tās ar pārtikas diegu vai zobu bakstāmajiem kociņiem.
  4. Ruletes liek sakarsētā pannā, apcep saulespuķu eļļā, no visām pusēm, uz lielas uguns, kamēr rodas zeltaina garoziņa.
  5. Tad ruletes liek ietaukotā veidnē, cep 220°C temperatūrā, 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes