Vistas fileja ar ziedkāpostiem un sieru saldajā krējumā

Vistas fileja ar ziedkāpostiem un sieru saldajā krējumā Foto: Vistas fileja ar ziedkāpostiem

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 800 g ziedkāpostu
  • 150 g siera
  • 1 glāze vidēji trekna saldā krējuma
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • augu eļļa, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Ziedkāpostu sadala rozetēs, vāra verdošā sālsūdenī 3 minūtes.
  2. Tad notecina caurdurī.
  3. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, 5 mm biezumā, uzber sāli, piparus.
  4. Gatavo mērci - sieru smalki sarīvē, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
  5. Pannā uzkarsē saldo krējumu - pievieno sieru, pieber sāli, piparus.
  6. Mērci karsē tik ilgi, kamēr viss siers ir izkusis, tad pievieno ķiplokus.
  7. Ietaukotā veidnē liek vistas filejas gabaliņus, liek ziedkāpostus - pārlej saldā krējuma mērci.
  8. Cep sakarsētā krāsnī, kamēr parādās zeltaina garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes