Sastāvdaļas
- 2,5 kg sarkanu tomātu
- 1 kg sarkanās paprikas
- 1 kg burkānu
- 1 kg ābolu
- 100 g aso piparu
- 200 g ķiploku
- 1 glāze eļļas
- 1 glāze 9% etiķa
- 1/4 glāzes sāls
- 1/5 glāzes cukura
Pagatavošana
- Dārzeņus – nomazgā, nomizo, attīra no sēkliņām, utt.
- Tomātus, papriku, burkānus, ābolus, asos piparus samaļ viendabīgā masā.
- Samalto masu liek uz plīts katlā, pievieno atlikušās sastāvdaļas, izņemot ķiplokus, un vāra 1 stundu ik pa laikam apmaisot.
- Kad virums izvārījies, to nedaudz padzesē un pievieno smalki sasmalcinātus ķiplokus.
- Visu kārtīgi samaisa un masu lej sterilizētās burciņās.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!