Sastāvdaļas
- 600 g liellopu gaļas
- 30 ml augu eļļas
- 1 sīpols
- 4 g kukurūzas miltu
- 200 ml sarkanā galda vīna
- 1/4 tējkarotes jūras sāls
- 1/4 tējkarotes kaltēta bazilika
- 1/4 tējkarotes oregano
Pagatavošana
- Gaļu sagriež pagarās strēmelēs un liek uz karstas pannas. Apcep no visām pusēm.
- Pārliek gaļu citā traukā, bet pannā apcep ceturtdaļgredzenos sagrieztu sīpolu kopā ar kukurūzas miltiem.
- Pievieno vīnu un noved līdz vārīšanās temperatūrai.
- No cita traukā atpakaļ pannā pievieno gaļu.
- Pielej vārošu ūdeni vai buljonu tik daudz, lai tas nosegtu gandrīz visu gaļu, pievieno sāli,
- garšvielas un sautē zem vāka uz mazas uguns apmēram 1 stundu.
- Gatava gaļa būs mīksta un aromātiska.
- Pasniedz ar dārzeņiem vai citām vieglām piedevām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!