Valriekstu torte ar biezpiena krēmu

Valriekstu torte ar biezpiena krēmu Foto: Valriekstu torte ar biezpiena krēmu

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes miltu
  • 200 g saldkrējuma sviesta
  • 150 g cukura
  • 2 olas
  • 1/4 tējkarotes sodas
  • 1 glāze valriekstu
  • 250 ml skābā krējuma
  • 200 g biezpiena
  • 100 g pūdercukura

Pagatavošana

  1. Mīkstinātu sviestu sajauc ar cukuru, olām un ar elektrisko putotāju visu sakuļ.
  2. Pievieno izsijātus miltus un 1/3 daļu sasmalcinātus valriekstus, sodu - visu rūpīgi samaisa.
  3. Mīklu sadala 3 daļās un katru no tām izrullē un liek cepties ietaukotā cepešpannā 250°C temperatūrā līdz kļūst zeltaini brūni.
  4. Krēms: Virtuves kombainā sajauc biezpienu ar skābo krējumu, pievieno pūdercukuru un 1/3 no atlikušajiem valriekstiem.
  5. Turpina maisīt līdz krēmam viendabīga konsistence.
  6. Iegūto krēmu klāj starp biskvītiem un tortes virsmu, rotā ar atlikušajiem valriekstiem.
  7. Pirms pasniegšanas ievietot ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes