Vājpiena biezpiena-šokolādes deserts

Vājpiena biezpiena-šokolādes deserts Foto: Vājpiena biezpiena-šokolādes deserts

Sastāvdaļas

  • 100 g jogurta bez piedevām
  • 300 g vājpiena biezpiena
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1,5 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 15 g želatīna

Pagatavošana

  1. Jogurtu, biezpienu, cukuru, kakao pulveri sakuļ ar blenderi viendabīgā masā.
  2. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest 10-15 minūtes.
  3. Uzbriedinātu želatīnu liek uz uguns, pilnībā izkausē.
  4. Izkausēto želatīnu pielej biezpiena masai, kārtīgi samaisa.
  5. Biezpiena-želatīna masu kuļ ar mikseri 1-2 minūtes.
  6. Masu lej deserta trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām.
  7. Ja vēlas, masai var pievienot drupinātus riekstus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes