Torte „Nesquik”

Torte „Nesquik” Foto: Torte „Nesquik”

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 4 olas
  • 100 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 150 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes „Nesquick” kakao pulvera

Krēmam:

  • 200 g iebiezinātā, vārītā piena
  • 500 g skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes „Nesquick” kakao pulvera
  • rieksti

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - olas sakuļ ar cukuru, pievieno izkausētu sviestu, samaisa ar miltiem, kas samaisīti ar cepamo pulveri, kakao pulveri - sakuļ.
  2. Mīklu lej ietaukotā veidnē, liek 160C temperatūrā uzkarsētā krāsnī, cep 30 minūtes.
  3. Biskvītu izņem no krāsns, atdzesē un sagriež 3 daļās.
  4. Vienu daļu atstāj pamatnei, pārējās sagriež nelielos kvadrātiņos.
  5. Gatavo krēmu - sakuļ visas krēma sastāvdaļas.
  6. Sagrieztos biskvīta kvadrātiņus samaisa ar krēmu un drupinātiem riekstiem(mazliet riekstu atstāj pārkaisīšanai).
  7. Krēmu uzklāj pamatnei, pārkaisa ar riekstiem.
  8. Torti liek ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes