Sastāvdaļas
Mīklai:
- 4 olas
- 100 g sviesta
- 150 g cukura
- 150 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 2 ēdamkarotes „Nesquick” kakao pulvera
Krēmam:
- 200 g iebiezinātā, vārītā piena
- 500 g skābā krējuma
- 2 ēdamkarotes „Nesquick” kakao pulvera
- rieksti
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - olas sakuļ ar cukuru, pievieno izkausētu sviestu, samaisa ar miltiem, kas samaisīti ar cepamo pulveri, kakao pulveri - sakuļ.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē, liek 160C temperatūrā uzkarsētā krāsnī, cep 30 minūtes.
- Biskvītu izņem no krāsns, atdzesē un sagriež 3 daļās.
- Vienu daļu atstāj pamatnei, pārējās sagriež nelielos kvadrātiņos.
- Gatavo krēmu - sakuļ visas krēma sastāvdaļas.
- Sagrieztos biskvīta kvadrātiņus samaisa ar krēmu un drupinātiem riekstiem(mazliet riekstu atstāj pārkaisīšanai).
- Krēmu uzklāj pamatnei, pārkaisa ar riekstiem.
- Torti liek ledusskapī uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!