Torte „Kaprīze”

Torte „Kaprīze” Foto: Torte „Kaprīze”

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 1/2 glāzes skābā krējuma
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 ola
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 glāzes miltu
  • 1/2 glāzes izmērcētu rozīņu
  • 1/2 glāzes magoņu sēkliņu
  • 1/2 glāzes drupinātu riekstu

Krēmam:

  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 300 g sviesta

Pagatavošana

  1. No mīklas sastāvdaļām pagatavo mīklu.
  2. Mīkla sanāks šķidra.
  3. Cep biskvītus ietaukotā veidnē, sakarsētā krāsnī.
  4. Kamēr biskvīti atdziest, gatavo krēmu - sakuļ iebiezināto pienu ar sviestu.
  5. Krēmu klāj starp biskvītiem.
  6. Tortes virsmu arī klāj ar krēmu, kam pievienota 1 tējkarote kakao pulvera.
  7. Torti pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes