Svaigu reņģu zupa

Svaigu reņģu zupa Foto: Svaigu reņģu zupa

Sastāvdaļas

  • 150 g reņģu
  • 10 g sīpolu
  • 250 g kartupeļu
  • 10 g sviesta
  • 25 g krējuma
  • 25 g garšvielu
  • burkāni
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Ūdenī liek kubikos sagrieztus kartupeļus, burkānus, salmiņos sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz kartupeļi un burkāni gandrīz mīksti.
  2. Tad pievieno notīrītas reņģes un uz mazas liesmas vāra 10 minūtes.
  3. Pasniedzot zupu liek sviestu, saldu vai skābu krējumu, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes